Trustpilot

Gratis fragt på alle ordrer over 499 DKK

Stor guide til skønt homewear

Stor guide til skønt homewear

 

Slap helt af i et lækkert sæt homewear 💞

Homewear, nattøj, pyjamas, hjemmesæt, slap-af-tøj – ja kært barn har mange navne, men fælles for det hele er, at det er behageligt at have på.

Det er det tøj vi tager på fredag aften, når der skal hygges foran fjernsynet, eller det vi tager på søndag eftermiddag når der skal læses en god bog. Det er som om, at afslapningen når et nyt niveau, når vi tager vores afslappende og komfortable tøj på.

I år har vi, grundet omstændighederne, brugt meget mere tid hjemme og indendørs end vi plejer, og måske også mere tid i afslappende tøj?

Mange har arbejdet hjemmefra, mange arrangementer og fester er blevet aflyst, og man har generelt holdt lidt mere afstand, og derfor har man måske også trukket i sit homewear lidt oftere – vi må jo ikke glemme hyggen 😊

Uanset hvilken slags homewear du er til, om det er klassisk pyjamas, et joggingsæt, en natkjole i lækkerkvalitet, eller bare en bløde trøjer og bukser, så har vi noget til dig her på LikeANNA.

Homewear joggingsæt

Flot homewear joggingsæt med cardigan og bukser

Se f.eks. dette lækre homewear joggingsæt, hvor du får en smart cardigan med lynlås og 2 lommer foran, sammen med dejlige bukser med elastik i taljen. Perfekt til en fredag aften foran fjernsynet! 

Læs mere om sættet ved at klikke her.

 

Pyjamas sæt

 

Er du til det mere klassiske pyjamas sæt? Så er denne skønne pyjamas også et godt bud på komfortabelt homewear. Pyjamas sættet er produceret i 95% bomuld og 5% elasthan, der gør sættet dejlig blødt og komfortabelt. 

Sættet består af en over- og underdel. Overdelen har 3/4 ærmer, mens underdelen er fuld længde, med elastik i taljen. Sættet er yderst behageligt at sove i, eller til en søvnig og regnfuld eftermiddag 🌧️

Vil du se nærmere på sættet? Så klik her

 Er du til det helt klassiske pyjamasudtryk? Så er det denne model du skal have fat i! Den fåes med både røde og blå tern, og er udformet i en meget blød og lækker kvalitet, der gør den meget behagelig at have på. 

Når det kommer til homewear, bliver det ikke mere klassisk end dette - og der er jo en grund til at styles meget lig denne, går igen år efter år!😊

Pyjamasskjorten er med knaplukning hele vejen igennem, og bukserne er med elastik i livet, så komforten er i top. Perfekt til en god bog på sofaen. 

Kan eventuelt kombineres med en lækker velour morgenkåbe som på billedet😍

Klik her for at se nærmere på pyjamassættet.

Skøn natkjole

Klassisk natkjole - skønt homewear fra LikeANNA

Et andet godt bud på casual og smart homewear kunne være denne skønne blomstrede natkjole fra Brandtex. Denne smukke feminine natkjole har en rund hals, lange ærmer og et sødt lille bølget kantbånd ved halsen. 95% bomuld og 5% elasthan, giver en dejlig blød og meget komfortabel kvalitet. 

Vil du vide mere om denne skønne natkjole? Klik her

Om homewear hos LikeANNA

Vi håber du er blevet inspireret til hvordan du kan bruge loungewear, både i weekenden og i hverdagen. Vi har som nævnt altid mange forskellige former for homewear på lager - hvad end du er til natkjole, pyjamas, joggingsæt eller noget helt fjerde. 

Klik her for at komme til vores homewear kategori, for at se alle vores skønne styles. 

 

 

Bliv medlem af ANNA's kundeklub

Vi vil gerne forkæle dig. Modtag som den første gode tilbud og VIP invitationer.
Du får også rabat på din fødselsdag. Plus mange flere fordele.
Du kan altid nemt afmelde dig igen.

Tilmeld dig her