10 tips til oprydning af garderoben

Har du morgen efter morgen tøjkrise, selvom dit klædeskab er fyldt med tøj? Vi kender det alle sammen. Her giver vi gode tips til at få ryddet ud i garderoben, så der er plads til sæsonens nye styles.

Se det som en 'forårsrengøring af din garderobe'. Det skal bare gøres, og følelsen bagefter er fantastisk. Og det bedste ved det er, at der bliver plads til nyt.

Vi giver dig tips til, hvordan du får ryddet op i garderoben

For det første kan det hele virke lidt uoverskueligt, når man står og kigger på det STORE klædeskab. Start derfor med at danne dig et overblik før du går i gang.

For det andet behøver du ikke at skille dig af med alt. Det er OK at have en måske bunke. Du kan med fordel samle tøjet i en pose eller kasse og sætte det på loftet. Hvis ikke, at du savner det inden for et halvt år, så er det altså på tide at sige farvel.

De 10 tips…

  1. Tag en hylde eller skuffe ad gangen. Hvis du ikke har brugt tøjet det sidste halve år – så kommer du nok ikke til at bruge det igen. BASTA!
  2. Er du en af dem, der siger ”hvis jeg taber mig 3 kg, så kan jeg passe den”? Så spørg dig selv ”hvor lang tid har jeg egentligt sagt det?” Er det måske ikke på tide at sige farvel til kjolen, du kunne passe for tre år siden?
  3. Har du også mange jeans, der enten er for små, for store, for korte eller lange? Sortér dem fra, og køb et par flotte nye med den perfekte pasform. Vi er klar til at hjælpe dig med at finde dine nye yndlings jeans.
  4. De tre dyre kjoler, der har hængt i skabet i en evighed, som du bare har, kun fordi du ikke kan nænne dig at skille dig af med dem. Bare gør det! Der er med garanti andre, som vil få glæde af dem.
  5. Den fyldte undertøjsskuffe, som springer op i hovedet på dig hver morgen! Sortér, sortér, sortér!
  6. T-shirts! Hvor mange t-shirts har du, som ligger nederst i bunken? Ryd ud og køb nogle nye af god kvalitet, så de holder længere.
  7. Ak ja, de kære strømper, hvor man ikke kan finde to, der passer sammen. Brug lige lidt tid på at få dem sorteret. Se det som et vendespil, måske det faktisk kunne være underholdende.
  8. Tørklæder… Hvem har brug for 25 tørklæder? Sortér og behold kun de tørklæder du rent faktisk har brug for, og som passer ind i din garderobe. 
  9. Sko, sko og sko...Vi ved godt, at dette er en af de hårde, men vi kan ikke undgå at nævne det. Hvor mange par sko har du egentlig? Måske du skulle overveje at skære dine 50 par ned til 40?
  10. Striktrøjer er noget at det lækreste at have på, men når vinteren er ovre, er det altså på tide at få sorteret nogle fra. Især dem, der ikke kan tåle at se en vaskemaskine. Husk, altid at vaske dine striktrøjer efter vaskeanvisningen. Vasker du forkert, forkorter du strikkens levetid. 

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.