Om Anna

 

                                                  
Hjerter er en vigtig del af vores navn og logo. Hjertet signalerer nærvær og kærlighed til mode, såvel som til Anna, der grundlagde de mange designs for mere end 80 år siden. Vi bestræber os altid efter at yde den bedste service, service med et smil og på at nå kundernes hjerter med vores flotte designs. 
                         
 
      
 I 1935 startede Anna Peterson sammen med sin mand, Aage Peterson en lille beklædningsvirksomhed i et gammelt Møllehus i Brande, Danmark, med en drøm om at designe tøj, der var moderigtigt, behageligt og tilgængeligt for alle.
               
                                                

 

 

 

 I løbet af de sidste 86 år har vi henvendt os til millioner af kvindelige forbrugere i hele Nordeuropa og Skandinavien, og vi har haft muligheden og privilegiet til at lære, vokse og forstå den rolle, der 'passende' i designprocessen.

Vores designproces anerkender sammenhængen mellem stil og komfort.

Vi kombinerer de nyeste trends med kvalitetsmaterialer, hentet fra hele verden og designer tøj med den bedste pasform.

Vi lærer løbende af vores forbrugere og forsøger at forstå deres behov, hvad der er vigtigt for dem, og hvordan kan vi bringe glæde når de køber tøj.             

                     

                                            

BTX Group har åbnet egne butikker med navnet ANNA. Udover at være navnet på grundlæggeren af ​​Brandtex, står Anna også for skønhed og ynde. Gennem historien har mange stærke og yndige kvinder båret dette navn. som i både skrift og lyd er harmonisk, smuk og positiv.
Vi byder alle kunder velkomne i vores flotte Like ANNA butikker.